Hvad kan Odense Lægeklinik tilbyde?

Vi tilbyder en lægepraksis, som i kraft af dens personalesammensætning kan diagnosticere og behandle en bred vifte af helbredsproblemer. I klinikken arbejder5 læger, 3 jordemoder, 3 sekretærer, 1-2 uddannelseslæger, 1 psykiater og lægestuderende.
Vi lægger vægt på service, tilgængelighed og et højt fagligt niveau med patienten i centrum.

Vores primære mål er at patienten tilbydes den optimale behandling med fokus på fysiske og psykosociale problemstillinger. Vores sammensætning af personale giver de optimale muligheder for at patienten tilbydes den bedste behandling samt målrettet arbejde med sundhedsfremmende initiativer. Klinikken følger nationale anbefalinger vedrørende behandling og opfølgning af kroniske lidelser såsom diabetes og forhøjet blodtryk etc.

Vi prioriterer at være opdateret på det sundhedsvidenskabelige område og er derfor altid opdateret med ny viden. Der er således krav til at læger og personale jævnligt deltager i efter – og videreuddannelse.

Klinikken deltager aktivt i uddannelse af nye læger samt andet sundhedspersonale og lægger vægt på et dynamisk og innovativt læringsmiljø.

Vi er beliggende i helt nyindrettede lokaler med nyeste teknisk udstyr. Vores åbningstider er fleksible og sikrer optimal adgang til lægehjælp for patienten. Vi tilbyder blandt andet helbredstjek og kontrol af kroniske sygdomme frem til kl. 19 på hverdage.